Ház szigetelés ár kalkulátor

Ház szigetelés ár kalkulátor

Ház szigetelés ár kalkulátor

Mennyibe kerülhet otthona teljes körű szigetelése? Ház szigetelés ár kalkulátor a Purhab Centertől!

A Purhab Center ház szigetelés ár kalkulátora segítségével könnyedén összehasonlíthatja a zárt cellás purhab és a hagyományos szigetelőanyagok hatékonyságát. Sőt, egy vonaldiagramm használatával megtekintheti azt is, hogy egy adott hagyományos szigetelőanyag milyen vastagságú zárt cellás purhab szigetelésnek felel meg.

Ház szigetelés ár kalkulátor – egyéb tudnivalók

Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb szigetelőanyag 8 év alatt akár 70%-ot is veszíthet hőszigetelő tulajdonságából. Természetesen ez függ attól, hogy hermetikusan zárva van-e, azonban ha levegővel érintkezik, akkor a folyamatos nedvességtartalom változásnak köszönhetően romlik a szigetelőképesség. A párás levegő hatására többségük megdagad, majd később kiszárad, ezzel pedig veszít a tartósságából.

Ház szigetelés ár kalkulátor – a purhab előnyei

Mindezekből kifolyólag érdemes kipróbálni a zárt cellás purhabot, amely ugyanis a felvitel után kikeményedik és teljes mértékben ellenáll a nedvesedésnek. Hézagkitöltő tulajdonsággal bír, így egybefüggő réteget alkot szinte bármilyen felületen, kizárja a vizet és a párát.

A ház szigetelés ár kalkulátor szerint a zárt cellás purhab nagyjából 800-1300 Ft/m2 áron érhető el. Ez a szám 1 cm vastagságú purhab rétegre vonatkozik, a megfelelő védelem érdekében azonban legalább 3 cm vastagságú szigetelőanyag felvitele ajánlott.

Leave a Reply